تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل امارات طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود

ترامپ از تمامی نامزدهای دموکرات عقب‌‌ افتاد

نتایج نظرسنجی‌ شبکه «فاکس‌نیوز» نشان می‌دهد که رئیس‌جمهور آمریکا از تمامی پنج نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا عقب‌تر است و «جو بایدن» با اختلاف 10 درصد از ترامپ پیشی گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق نتایج نظرسنجی «فاکس‌نیوز» که روز گذشته (یکشنبه) منتشر شد، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از دیگر رقبای دموکرات خود از جمله «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا با اختلاف 10 درصد عقب افتاده است.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی «هیل» وابسته به کنگره آمریکا گزارش کرد، این نظرسنجی در بازه زمانی 9 ژوئن تا 12 ژوئن (19 خردادماه تا 22 خرداد ماه) انجام گرفته و نشان داده که بایدن با 49 درصد از ترامپ با 39 درصد پیشی گرفته است.

 

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که «برنی سندرز» دیگر نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا با کسب 49 درصد آراء از ترامپ با 40 درصد آراء جلوتر است.

 

نظرسنجی شبکه فاکس‌نیوز همچنین نشان می‌دهد که دیگر نامزدهای دموکرات، گرچه با اختلاف اندک اما همچنان از ترامپ جلوتر هستند به طوریکه سناتور «الیزابت وارن» با اختلاف دو درصد از رئیس‌جمهور آمریکا پیشی گرفته است و سناتور «کامالا هریس» از ایالت کالیفرنیا و «پیت بوته‌جج» شهردار «ساوث بند» ایالت «ایندیانا» هرکدام با اختلاف یک درصد از ترامپ پیش تر هستند.

 

طبق گزارش هیل، نظرسنجی فوق با حاشیه خطا سه درصد انجام گرفته است.

 

نظرسنجی فاکس‌نیوز همچنین رقابت بین نامزدهای دموکرات را نیز مورد بررسی قرار داده است و نشان می‌دهد که بایدن با کسب 32 درصد آراء از سندرز با 13 درصد آراء‌ پیش تر است. وارن با کسب 9 درصد آراء‌ در جایگاه سوم قرار دارد و بوته‌جج و هریس هرکدام با 8 درصد آراء در جایگاه چهارم قرار گرفته‌اند.

 

نظرسنجی فاکس‌نیوز بعد از نظرسنجی هفته‌ گذشته مورنینگ کانسالت/پولتیکو انجام گرفته است در آن بایدن با اختلاف 11 درصد از ترامپ پیشی گرفته بود و سندرز با اختلاف 10 درصد از رئیس‌جمهور آمریکا پیش بود.

 

فاکس‌نیوز از شبکه‌های نومحافظه‌کار آمریکایی و نزدیک به دولت ترامپ است. این نظرسنجی‌ها بیشتر بر مبنای تعداد آرای شهروندان آمریکایی انجام می‌شوند اما در انتخابات آمریکا توزیع آرا در ایالت‌های مختلف که منتهی به کسب الکترال می‌شود از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار